Egen WordPress Webshop – Dansk Video Guide

 • juli 31, 2017
2 min
læsning
2 min

I denne artikel viser vi hvordan du kan lave din egen WordPress webshop på pluginnet WooCommerce helt fra bunden! Vi bruger et gratis template, og laver i løbet af videoen forsiden af vores fremtidige webshop. Vi tilføjer også et par produkter og viser hvordan man gennemfør betalinger.

Vores nye webshop er med moderne og mobilvenligt design – du kan se den her: https://webstyr.dk/webshop/

Nyttige oplysninger, når du skal lave din egen WordPress webshop

Download link til temaet kan du finde her: https://wordpress.org/themes/azera-shop/

For at have kortbetalinger, skal du have en aftale med (1) en indløser som f.eks. Nets eller Teller og (2) med en betalingsgateway, som f.eks ePay. ePay tilbyder et gratis WordPress plugin, som giver den tekniske grundlag for at gennemføre betalingerne. Se mere her.

For at have links direkte til din e-mail, skal du bruge følgende kode: <a href=”mailto:[email protected]”>link navn – kan være din e-mail adresse igen </a>

For at have links direkte til dit telefonnummer, skal du bruge følgende kode: <a href=”tel:+4512345678″>link navn – kan være dit telefonnummer igen </a>

For at oversætte temaet, bruger vi pluginnet Loco Translate: https://wordpress.org/plugins/loco-translate/

Du kan downloade gratis internet billeder til din webshop eller hjemmeside fra Pixabay.com

Din webshops menu sektioner

Vi laver i videoen en one-page forside, hvor man trykker på et menu punkt og bliver viderestillet med en animation til en sektion på forsiden – det kan du vælge at undgå ved at bare lave separate sider at linke til dem fra menuen.

Hvis du vil dog drage nytte af samme løsning, skal du bruge følgende menu sektioner:

 1. Header – #home
 2. Clients Logo- #clients
 3. Services – #services
 4. About – #story
 5. Team – #team
 6. Testimonials – #customers
 7. Ribbon – #ribbon
 8. Latest News – #latestnews
 9. Contact – #contactinfo
 10. Map – #container-fluid

For at anvende dem, sletter du den sidste skråstreg fra din hjemmesides link og sætter menupunkter sammen med nummertegnet: http://hjemmeside.dk/ -> http://hjemmeside.dk#contactinfo

Du bestemmer selv om du vil bruge et bestemt menupunkt eller ej – deres rækkefølge betyder blot, at de henviser til forskellige steder i siden. Du kan også vælge at have et andet indhold end hvad menupunktet faktisk hedder.

Har du brug for hjælp med opsætning af din webshop?

Hvis du mangler hjælp til at opsætte din WooCommerce webshop, er du velkommen til at give mig en besked på min e-mail eller ring til mig på 81 90 76 47.

Har du brug for hjælp med dit WordPress eller WooCommerce Projekt?

Vi hjælper dig gerne med at opsætte din WordPress & WooCommerce hjemmeside eller webshop. Du kan altid skrive til os på [email protected] eller ringe til +45 81 90 76 47. Alternativt kan du klikke på knappen forneden og udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig for at drøfte dine behov på en uformel snak.

KOM I GANG
 • Petar har arbejdet med WordPress og Søgemaskineoptimering (SEO) i over 10 år. Han startede Webstyr for at hjælpe andre små og mellemstore virksomheder med at vokse, og at forstærke deres digital tilstedeværelse. Du er velkommen til at skrive til ham på [email protected], hvis du har spørgsmål om hans artikler - han er altid flink til at svare.

Følg os på de sociale medier