EKSTRA HASTIGHED FOR DIN WORDPRESS HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP

Med vores WordPress webhotel er du sikker på, at dine besøgende får en oplevelse af en effektiv, hurtig og velfungerende hjemmeside, der er nem at navigere rundt på. Vi opnår denne hurtighed ved at analysere din side grundigt og foretage nødvendige manuelle optimeringer. Det sikrer dig en stabil og hurtig platform, som samtidig vises højt i Google.

wordpress webhotel
wordpress webhotel - partnere

AVANCERET SIKKERHED, SIKRET AF SOLIDE PARTNERE

Vi leverer en samlet løsning til dig med avanceret sikkerhed på flere niveauer. Gennem vores cloud og serverpartnere får du blandt andet syv dages automatisk backup af al din data, to lag SPAM- og virusforsvar på dine e-mail konti samt løbende manuelle forbedringer af din hjemmesides system, tema og moduler.

PERSONLIG WORDPRESS SUPPORT ÅRET RUNDT, SOM GØR DET HELE FOR DIG

Hos os får du en ansvarlig og pålidelig samarbejdspartner, som varetager den tekniske drift af din hjemmeside eller webshop. Vi hjælper gerne med gratis finpudsning af dit design og opbygningen af din hjemmeside hen ad vejen - uden at du skal betale timepriser hver gang. Vi rådgiver og hjælper dig også løbende med SEO, Adwords mm.
wordpress webhotel - support
wordpress webhotel - dansk

FLERE DANSKE VIRKSOMHEDER STOLER ALLEREDE PÅ VORES WORDPRESS WEBHOTEL

Vi betjener virksomheder, selvstændige erhvervsdrivende og bloggere i hele Danmark ud fra vores base i Odense. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt - vi drøfter altid dine behov først, så vi kan lære hinanden at kende og forstå, hvordan vi kan hjælpe dig bedst.