WordPress Support

Har din forretning en WordPress hjemmeside eller webshop, som du selv vedligeholder? Kunne du tænke dig at få en WordPress ekspert i lommen, som holder styr på sikkerhedsopdateringer og hjælper dig med design finpudsninger og indhold ændringer?

Med vores WordPress support betaler du et fast og lavt beløb om måneden og du får løbende vedligeholdelse af din WordPress hjemmeside, så du kan fokusere udelukkende på din forretning - uden binding og uforudsete udgifter.

Det får du

Drift og sikkerhed

Din hjemmeside vil ligge på vores sikre og hurtige WordPress servere, hvor vi holder daglig backup.

Opdateringer

Vi foretager løbende sikkerhedsopdateringer af dit WordPress system, tema og moduler.

Design ændringer

Vil du have en ny farve, menu eller element på din hjemmeside? Vi klarer dette uden ekstra beregninger.

Ekstra hastighed

Vi indstiller din hjemmeside, så den indlæses hurtigere, hvilket er både vigtigt for dine besøgende og for Google.

Ingen binding

Der er ingen binding eller uforudsete udgifter - du kan flytte til en anden uddyber til enhver tid.

Avanceret hjælp

Vi kan vejlede dig om SEO, sociale medier og står klare som sparringpartner for din forretning.

Sådan gør vi

1. DIALOG

Vi tager en snak om din WordPress hjemmeside og hvilken behov du har. Derefter vælger vi en pakke-løsning, som svarer til dine behov. 

2. OPLYSNINGER

Vi har brug for dine webhotel, domænenavn og WordPress oplysninger, så vi kan få styr på din hjemmeside og flytte den over hos os.

3. SERVICE START

Du er nu i trygge hænder. Vi optimerer for hastighed, sørger for sikkerhed og står som support, når du har brug for hjælp.

Disse kunder stoler allerede på os

Ofte stillede spørgsmål

Er der en binding og/eller andre udgifter?

Der er ingen binding og du kan flytte til enhver tid til en anden uddyber - vi vil selv foretage flytningen af hjemmesiden gratis for dig.

Der er ingen andre udgifter bortset fra det månedlige beløb. Beløbet er ca. et par hundrede kr. pr. md. og afhænger af hvor meget support du ønsker.

Kommer jeg til at redigere på WordPress som før?

Ja, intet af din nuværende proces med at redigere vil ændres. Du får blot tryghed og ekstra hjælp, når du ønsker det. Vi tager os samtidig af det tekniske med drift og løbende sikkerhedsopdateringer.

Skal jeg flytte mit domæne?

Nej, du beholder dit domæne, hvor det ligger nu. Vi skal blot pege det på vores webhotel. Efter vi modtager dine adgangsoplysninger til webhotel og domæne, kigger vi på det hele og melder tilbage, så du er med på hvad vi gør og hvordan vi gør det. 

Hvad med e-mails?

E-mails er gratis hos os, så du skal ikke betale ekstra for dem. Vi kan flytte dem sammen med hjemmesiden, men du kan også bibeholde dem hos din gamle uddyber - det er helt op til dig. Vi kan også flytte hjemmesiden og tage os af e-mails senere.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Skriv til os på [email protected] eller give os et kald på 81 90 76 47. Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig.