WordPress hosting med personlig webmaster support

Til dig, der vil lave egen hjemmeside, webshop eller blog

Er du ’gør-det-selv’-typen, og vil du gerne lave din egen blog, hjemmeside eller webshop, så giver vi dig værktøjerne til at gøre lige præcis det. Vi tilbyder dig WordPress velegnet hosting med personlig webmaster support, hvor vi installerer WordPress og flere gratis templates for dig, og hjælper dig løbende, når du har brug for det. Har du allerede en WordPress hjemmeside, hjælper vi dig gerne med at flytte over til os for at drage nytte af vores specielle tilbud til WordPress hjemmesider.

Vi hjælper dig med at komme godt i gang og vi stopper ikke der!

Hos os kan du finde en behjælpelig og pålidelig samarbejdspartner, som vil aldrig efterlade dig i vanskeligheder med WordPress. Uanset hvilken WordPress hosting pakke du vælger, installerer og opsætter vi WordPress og flere gratis temaer på din blog, hjemmeside eller webshop, så du skal blot vælge design og begynde direkte at redigere på dit indhold og oprette sider.

 

Vi står også til rådighed, når du har spørgsmål om WordPress eller hvis du har problemer med en bestemt funktion. Vi holder daglige backups af din WordPress og database, og selv stiller backup, hvis der opstår problemer!

 

Hvis du benytter dig af vores “WordPress Plus” eller “WordPress Premium” pakke, sørger vi for løbende opdateringer og sikkerhed, og hjælper gerne med råd og tips om, hvordan du kan komme højere op på de relevante søgeord i Google.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan går jeg i gang?

Der er to ting du skal have, for at have din egen blog, hjemmeside eller webshop: hosting og domæne. Vi tilbyder dig hosting – det er stedet, hvor dine filer, billeder og selve WordPresss systemet vil ligge på.

 

Du skal selv købe dit eget domæne, som er din “www.navn.dk” adresse. Når du har det, hjælper vi dig med at pege domænet på vores hosting, så du kan få din nye hjemmeside op at køre. Vi anbefaler DanDomains DNS hosting, som vil give dig mulighed for at pege dit domæne hos os. Hvis det er alt for teknisk for dig, så bare giv os en besked, og vi hjælper dig med at købe og opsætte dit domæne 🙂

Hvordan foregår betaling?

Vores WordPress hosting pakker forudbetales for 6 eller 12 måneder. Når du udfylder kontaktformularen, vender vi tilbage til dig for at indstille og pege dit domæne på vores servere, og vi sender dig en faktura for den valgte hosting pakke, som du kan betale med bankoverførsel.

 

Du kan uden begrundelse fortryde dit køb af hosting inden for 14 dage og få dine penge tilbage med det samme. 🙂

Hvordan kan jeg begynde at redigere på min blog, hjemmeside eller webshop?

Når vi får indstillet dit domæne og vi får betaling for din hosting pakke, installerer og opsætter vi WordPress for dig. Du vil få en e-mail fra os med dit brugernavn, hvor du ville kunne lave alle ændringer i dit WordPress system, og dermed redigere direkte på din nye blog, hjemmeside eller webshop.

 

Du kan også få en FTP adgang, hvis du er mere teknisk kyndig og har større krav. 🙂

Hvordan kan jeg få betalinger på min webshop?

For at din webshop kan modtage kreditkort eller MobilePay betalinger, skal du have en aftale med en betalingsgateway som Epay, og afhængig af hvilken aftale du vælger, kan det være at du skal også have en indløsningsaftale hos Nets eller Teller.

 

Vi hjælper dig med at få disse aftaler på plads og indstiller gerne din webshop, så den kan modtage kreditkort eller MobilePay betalinger! 🙂

Disse kunder og flere andre stoler allerede på os

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  Navn

  Evt. domæne

  E-mail

  Telefon

  Hosting Pakke

  Hosting Abonnement

  Fortæl os gerne lidt om dit projekt, så vi kan være mere behjælpelige 🙂