WooCommerce: Ændring af Sidebars | Din WordPress Webshop

  • februar 17, 2018
2 min
læsning
2 min

I denne artikel viser vi hvordan du kan ændre på din WordPress webshops sidebars. Opsætning afhænger af hvilket tema du bruger, men den måde, vi viser, virker på de fleste WooCommerce temaer.

Lang de fleste temaer bruger Widgets til deres Sidebars. Vi åbner derfor vores ”Widget” fane under ”Udseende”. Der kigger vi på afsnittet ”Sidebar”, som faktisk indeholder boksene på vores produkter – og er tilknyttet til visning på vores produkter.

WooCommerce Widgets

Vi fjerner alle elementer. Når vi indlæser siden igen, kan vi se, at det så kaldte sidebar er blevet tom.

Vi ønsker at tilføje vores Facebook side der. Vi går derfor i Google og skriver ”Facebook Page Plugin”. Der kommer vi til at få koden af vores Facebook side. Under ”Facebook Page URL” skal vi sørge for, at vi har det rigtige link til vores Facebook side.

WooCommerce Facebook

Vi kan godt lide de standard bredde og højde indstillinger, så vi ændrer ikke på dem. Vi klikker på ”Get code” og derefter på ”Iframe”. Vi kopierer koden, går tilbage til vores Widgets, og trækker en ”Brugerdefineret HTML” bokse ind i vores ”Siderbar” felt. Der tilføjer vi koden. Hvis det giver en fejl om, at ”allowTransparency” skal være i små bogstaver, laver vi bare bogstaven ”T” lille, og vi gemmer.

Vi kan se, at vores Facebook side kommer frem, men den er beskåret. Vi prøver at reducere højden til det minimale på 180 px. Nu er det bedre! Vi tilføje lige 30 px flere, så den tager nogenlunde hele den tilladte bredde.

Vi kan også tilføje et andet relevant element på sidebaren – for eksempel ”Senest viste produkter”. Vi trækker elementet inde i Sidebaren. Når man kigger rundt på produkter nu, kommer webshoppen til at gemme og vise de senest viste produkter.

WooCommerce Widgets 2

 

Har du brug for hjælp med dit WordPress eller WooCommerce Projekt?

Vi hjælper dig gerne med at opsætte din WordPress & WooCommerce hjemmeside eller webshop. Du kan altid skrive til os på [email protected] eller ringe til +45 81 90 76 47. Alternativt kan du klikke på knappen forneden og udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig for at drøfte dine behov på en uformel snak.

KOM I GANG
  • Petar har arbejdet med WordPress og Søgemaskineoptimering (SEO) i over 10 år. Han startede Webstyr for at hjælpe andre små og mellemstore virksomheder med at vokse, og at forstærke deres digital tilstedeværelse. Du er velkommen til at skrive til ham på [email protected], hvis du har spørgsmål om hans artikler - han er altid flink til at svare.

Følg os på de sociale medier