Menuer i WooCommerce | Opsætning af din WordPress webshop

  • februar 17, 2018
1 min
læsning
1 min

I denne artikel viser vi hvordan du kan tilføje relevante menu-punkter til din WooCommerce webshops menu, herunder sider med produktkategorier og almindelige sider.

Først skal vi få links-erne til det pågældende produktkategorier. Vi starter i vores WordPress kontrol panel.

Vi åbner ”Produkter” -> ”Kategorier”. Der åbner vi med højre klik de pågældende produktkategorier og gemmer de enkelte links. Vi går derefter til ”Udseende” -> ”Menu” og vi tilføjer disse produktkategorier som brugerdefinerede links. Vi sørger for, at vi redigerer Primærmenuen, som har ”Visningsplacering” som ”Primær menu”. Vi gemmer og vores vores produkt-lister er nu kommet på webshoppen!

woocommerce menu

Vi beslutter os for at tilføje en ekstra side om ”Kontakt os”. Vi opretter siden, går tilbage i menu-sektionen, og vi tilføjer den under ”Sider”.

woocommerce menu

Vi kan også se, at der findes et separat mobil menu til vores tema, som bliver vist på mobiltelefoner. Vi husker at gennemføre samme ændringer der, så brugerne ikke ser på to forskellige menuer på computere og på mobiltelefoner. Derudover kan vi bemærke,  at vores tema har et så kaldet ”Sekundær menu”, som vi ønsker at drage nytte af. Vi vælger menuen ”Sekundær menu”, går under ”WooCommerce slutpunkter” og tilføjer nogle relevante bruger-sider der.

woocommerce-menu

Vi indlæser siden igen og ser resultatet:

woocommerce-menu

 

Har du brug for hjælp med dit WordPress eller WooCommerce Projekt?

Vi hjælper dig gerne med at opsætte din WordPress & WooCommerce hjemmeside eller webshop. Du kan altid skrive til os på [email protected] eller ringe til +45 81 90 76 47. Alternativt kan du klikke på knappen forneden og udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig for at drøfte dine behov på en uformel snak.

KOM I GANG
  • Petar har arbejdet med WordPress og Søgemaskineoptimering (SEO) i over 10 år. Han startede Webstyr for at hjælpe andre små og mellemstore virksomheder med at vokse, og at forstærke deres digital tilstedeværelse. Du er velkommen til at skrive til ham på [email protected], hvis du har spørgsmål om hans artikler - han er altid flink til at svare.

Følg os på de sociale medier