WooCommerce på Dansk – Installation og Opsætning

  • februar 17, 2018
2 min
læsning
2 min

I denne artikel viser vi hvordan du kan installere WooCommerce samt indstille kontrolpanellet på dansk.

Vi starter i vores WordPress kontrolpanel. Vi går ud fra, at du allerede har en WordPress installation klar, fordi der er mange måder at installere WordPress på, afhængig af hvilket webhotel du bruger. Bruger du vores WordPress webhotel, installerer vi selv WordPress for dig og vi hjælper dig gerne med personlig support hen ad vejen om design rettelser og andre problemer.

Opsætning af WooCommerce på Dansk

Hvis du har din WordPress på engelsk og du vil gerne skifte på dansk, således at din WooCommerce kommer også til at være på dansk, skal du under ”Settings” -> ”General” og skift ”Site Language” til dansk.

WooCommerce på dansk

Nogle gange kan man dog stadig opleve problemer – da systemet ikke altid kan finde ud af, af det også skal skifte WooCommerce på dansk. Du kan i så fald downloade den danske oversættelse af WooCommerce her (filen “da_DK.zip”) og upload de to filer i zip-filen gennem FTP (f.eks. med det gratis program FileZilla) på dit webhotel. Du skal uploade filerne i mappen wp-content/languages/plugins.

Installation og Opsætning af WooCommerce

For at installere WooCommerce, gå under ”Plugins” -> ”Tilføj nyt” og skriv ”WooCommerce” i søgefeltet oppe til højre.

installation af WooCommerce

Installer og aktiver pluginnet. Der kommer en installationsguide frem, som hjælper os med at udfylde de vigtigste oplysninger om vores webshop – herunder adresse, forsendelse og betalinger. Vi kan også vælge at gøre det senere ved at klikke på linket forneden ”Ikke lige nu”.

Med hensyn til betalinger, kan du gennemføre Visa og Mastercard betalinger hos Stripe uden at du skal betale et månedlig abonnement. Hvis du ønsker at gennemføre Dankort betalinger og have lavere gebyr, skal du have en aftale med Nets – og du kan evt. bruge Epay som betalingsløsning i så fald. Det kommer derfor an på hvilket kundesegment du målretter.

Forsendelsesindstillingerne kan du også gemme indtil videre, fordi det kan være, at du vil bruge en integration med DHL, Post Nord eller andet fragtfirma. Hvis du har en tom installation af WooCommerce, vil pluginnet anbefale dig et gratis WooCommerce-tilpasset tema – vi fortæller i denne artikel og video hvordan du finder og installerer WooCommerce temaer. Du kan derefter vælge at installere JetPack pluginnet, som har forskellige sikkerheds- og statistik indstillinger. Det springer vi over her. Nu er vi færdige med  installationen af vores WooCommerce webshop og vi kan starte med at oprette et produkt.

Installation af WooCommerce

Har du brug for hjælp med dit WordPress eller WooCommerce Projekt?

Vi hjælper dig gerne med at opsætte din WordPress & WooCommerce hjemmeside eller webshop. Du kan altid skrive til os på [email protected] eller ringe til +45 81 90 76 47. Alternativt kan du klikke på knappen forneden og udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig for at drøfte dine behov på en uformel snak.

KOM I GANG
  • Petar har arbejdet med WordPress og Søgemaskineoptimering (SEO) i over 10 år. Han startede Webstyr for at hjælpe andre små og mellemstore virksomheder med at vokse, og at forstærke deres digital tilstedeværelse. Du er velkommen til at skrive til ham på [email protected], hvis du har spørgsmål om hans artikler - han er altid flink til at svare.

Følg os på de sociale medier