EKSTRA HASTIGHED FOR DIN HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP

Vores kunders hjemmesider indlæses væsentligt hurtigere end de fleste hjemmeside på nettet. Det opnår vi ved at analysere din egen hjemmeside og ved at foretage efterfølgende en række manuelle optimeringer. Vi gør dette for at sikre, at du har en stabil og hurtig platform, som gør det nemt for dine brugere at læse rundt og som vises højere i Google.

AVANCERET SIKKERHED, SIKRET AF SOLIDE PARTNERE

Vi leverer til dig en samlet løsning med avanceret sikkerhed på flere niveauer ved hjælp af vores cloud og server partnere. Du har bl.a. 7 dages automatisk backup af al din data, to lag med SPAM og virus forsvar på dine e-mail konti, og løbende manuelle forbedringer af din hjemmeside eller webshops system, tema og moduler.

PERSONLIG SUPPORT ÅRET RUNDT, SOM GØR DET HELE FOR DIG

Hos os får du en ansvarlig og pålidelig samarbejdspartner, som varetager den tekniske drift af din hjemmeside eller webshop. Vi hjælper derudover gerne med gratis design finpudsninger og opbygninger af din løsning hen ad vejen - uden at du skal betale timepriser hver gang. Vi rådgiver og hjælper dig også gerne med SEO, Adwords mm.

FLERE DANSKE VIRKSOMHEDER STOLER ALLEREDE PÅ OS

Vi betjener virksomeder, selvstændige erhvervsdrivende og bloggere i hele Danmark ud fra vores base i Odense. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt - vi drøfter altid dine behov først, så vi kan lære hinanden at kende og forstå, hvordan vi kan hjælpe dig bedst.