Det får du med en ny hjemmeside eller webshop hos os

Professionelt design og søgemaskinevenlig hjemmeside

Vi laver et moderne design, så I skiller jer ud fra jeres konkurrenter, og som gør det nemt og hurtigt for jeres kunder at finde rundt. Vi sørger derudover for, at jeres hjemmeside er søgemaskinevenlig, og at den findes i Google.

Mobilvenlig løsning

De fleste browser i dag på nettet med deres mobiltelefoner og tablets. Vi sørger derfor for, at at jeres løsning bliver vist optimalt på alle typer af enheder.

Gratis design og indhold ændringer

En hjemmeside har løbende brug for at blive finpudset i forhold til ændringer og tilføjelse af nye funktioner og indhold. Vi gør det for jer uden ekstra beregning.

Hurtigt webhotel

Jeres hjemmeside vil ligge på et hurtigt webhotel med 10 GB plads og ubegrænset antal e-mail-konti. Vi vil derudover opdatere jeres system manuelt, så jeres web-løsninger aldrig bliver forældet samt undgår sikkerhedsrisiko.

Hvorfor vælge os?

 • Fordi vi værdsætter forholdet med vores kunder fremfor økonomisk gevinst. Vi kommer ud til jer for at mødes personligt og for at forstå jeres virksomhed samt hvordan en ny hjemmeside kan hjælpe jeres forretning. Vi holder derefter løbende kontakt med jer over telefon og e-mail.
 • Fordi vi aldrig sender jer ekstra fakturaer og beregninger. I betaler et fast, lav, månedligt beløb og får lavet både mindre design, finpudsninger og rettelser af indhold helt gratis.
 • Fordi der er ingen binding på vores serviceaftale. I ejer selv jeres hjemmeside, dens indhold og kode, og kan til enhver tid flytte til en anden udbyder. Vi arbejder med det verdensberømte open-source-system WordPress, hvilket betyder, at de fleste udbydere af hosting og web-design i Danmark, understøtter det.

Nogle af vores kunder

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top

  Kontakt os for en snak om dit projekt!

   

  Giv os gerne en besked via nedenstående formular eller ring til os på 81 90 76 47

  Navn

  Evt. eksisterende hjemmeside

  E-mail

  Telefon

  Fortæl os gerne lidt om dit projekt og hvad du ønsker 🙂