Online markedsføring med fokus på din forretnings behov

Vi kan hjælpe dig med effektiv Søgemaskineoptimering (SEO), Facebook og Adwords kampagner

Gennemtænkt og overskueligt design, hjemmeside hastighed og det rette indhold struktur er alle grundlæggende faktorer for succesfuld online markedsførings indsats - uanset om det angår SEO, Facebook eller Adwords.

Har du valgt at få lavet din hjemmeside hos os, har din hjemmeside disse funktioner allerede. Du er klar til at starte en online markedsførings kampagne uden dyre re-design og optimerings tiltag. Læs forneden om hvordan vi kan hjælpe dig videre: 

Det får du

Søgemaskine-optimering 

Vi kan hjælpe dig med at komme højere op i Google på de søgeord, som dine potentiale kunder bruger for at søge på dine ydelser eller produkter. Vi holder styr på hele processen med søgemaskineoptimering, hvor vi starter med an analyse af din industri og foreslår en handlingsplan, som vi selv gennemfører.

Google AdWords kampagner

Vil du lave annoncering på Google, hvor din annonce viser øverst i Google resultaterne på de relevante søgeord, kan vi hjælpe dig med det. Vi kan foretage en analyse med de relevante søgeord i din branche, og foreslå en handlingsplan med konkrete tiltag, som vil bidrage til en effektiv kampagne.

Facebook        annoncer

Facebook er en anden platform for annoncering, som kan være værdifuld for dit produkt eller service. Vi tager gerne en snak om dit produkt eller service og kan opsætte og styre en Facebook kampagne, samt sørge for løbende analyser og forbedringer. Vi har samtidig erfaring med udvikling af Facebook sider, og det kan vi også hjælpe dig med.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på AdWords og Facebook?

Der er flere små forskelle mellem AdWords og Facebook, og for at vælge den mest effektive platform, tager vi derfor gerne en snak med dig om dit produkt eller service.

AdWords afskiller sig f.eks. fra Facebook i, at din annonce vises, når man allerede søger i Google på dit bestemte produkt eller service.

Hvad er forskellen på SEO og AdWords?

Søgemaskineoptimering (SEO) handler om at få en hjemmeside højere op på Googles almindelige søgeresultater (og på andre søgemaskiner som f.eks. Bing). Det betyder, at du ikke betaler for hver besøgende i modsætning til AdWords, som er Googles betalte annonceringsplatform. Der kan du købe plads til din annonce øverst i Google Resultaterne og betale pr. klik.

SEO kræver dog løbende resurser i vedligeholdelse og udvikling af din hjemmeside, så den tilbyder højeste værdi blandt alle konkurrenterne, og Google sætter den dermed højere op på listen med søgeresultater.

Hvad koster SEO, Adwords og Facebook?

Vi har forskellige priser på de forskellige produkter, som afhænger af din ønskede tempo og budget.

Kan jeg være jeres kunde, hvis min hjemmeside ikke er på WordPress?

De to kritiske succesfaktorer for online markedsføring er, at man har en god platform, som man løbende forbedrer, og man har en effektiv markedsføringsindsats. Online markedsføringstiltag fejler ofte, når man kun sætter fokus på annoncerne og ikke også på platformen - som er værktøjet, der "konverterer" besøgende til kunder.

Vi kan ikke tage ansvar for en succesfuld markedsføringskampagne, hvis vi ikke har styr på din hjemmesides tekniske indstillinger, herunder design, navigation og hastighed. Vi kan derfor ikke hjælpe dig, hvis du ikke bruger WordPress, men måske kan vi tilbyde dig flytning af din hjemmeside over på WordPress til en fornuftig pris? Skriv til os for at høre mere.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Skriv til os på [email protected] eller give os et kald på 81 90 76 47. Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig.