OM WEBSTYRS HISTORIE

HEJ!

Mit navn er Petar Bivolarski og jeg er personen bag Webstyr. Jeg har arbejdet med webudvikling og søgemaskineoptimering (SEO) i over 10 år både som freelancer, SEO konsulent i dansk webbureau og som forretnings- og webudvikler i en større rådgivningsvirksomhed. Jeg stiftede Webstyr efter jeg dimitterede fra min cand.merc. i Strategi og Organisation ved SDU i Odense for at følge min drøm om at hjælpe andre virksomheder og iværksættere med at nå nye højder. Mine kunder vil beskrive mig som en ansvarlig og pålidelig person, som altid står til rådighed og tager gerne initiativ for nye tiltag og forbedringer.

HVOR DET HELE BEGYNDTE

Jeg kommer oprindelig fra Bulgariens næstestørste by - Plovdiv. Da jeg var på gymnasiet, begyndte jeg at arbejde med søgemaskineoptimering (SEO) og WordPress. Jeg havde brug for flere lommepenge, og da der ikke var nogle studiejobs dengang, valgte jeg at tage sagen i egen hånd og tjene penge fra nettet. Derved, udviklede jeg både private hjemmesider og arbejdede som SEO og webudvikling freelancer på forskellige projekter.

I august 2011 forladte jeg min hjemby Plovdiv, for at komme i Danmark og læse professionsbachelor i International Handel og Markedsføring i VIA University College, Horsens. Udover alt andet, var jeg nødt til at bruge de næste par år på at lære dansk. :-) 

UDDANNELSE OG SELVUDVIKLING

Jeg dimitterede den 30. januar 2015 fra min professionbachelor i Horsens med topkarakter, og startede fra næste dag på cand. merc. med profil i Strategi og Organisation på Syddansk Universitet i Odense.

Under min uddannelse brugte jeg min fritid på at videreudvikle mine online kompetencer. Jeg arbejdede som SEO konsulent i lokalt webbureau i Horsens, hvorefter jeg påbegyndte et studiejob i Insero, hvor jeg blev i 3 år. Der udviklede jeg bl.a. WordPress hjemmesider, lavede søgemaskineoptimering, og oprettede og styrede Adwords og Facebook kampagner.

ET SKRIDT VIDERE

Jeg dimitterede fra min cand.merc. med gennemsnitskarakter på 11. Selvom jeg havde travlt med mine studier, sørgede jeg for løbende videreudvikling i webverdenen, hvor jeg arbejdede på forskellige webprojekter både som freelancer og igennem studiejobs.

Efter min dimission stiftede jeg Webstyr, hvor jeg bruger mine kompetencer inden for webudvikling og søgemaskineoptimering for at være en værdifuld og pålidelig online samarbejdspartner. Jeg har også en grafisk designer på mit hold, som hjælper mig med udarbejdelse af logoer og visitkort samt en fotograf, som tager professionelle billeder med øje for detaljen.