HVEM VI ER

YULIYA

WordPress udvikler

PETAR

Ejer og Salg

Søgemaskineekspert og WordPress udvikler

HRISTINA

WordPress udvikler

JELENA

WordPress udvikler

SANTOSH

Grafisk designer

OM WEBSTYR

DANSK-BASERET IT FIRMA MED INTERNATIONALE RØDDER

Vi er et dansk firma med kontor ved Odense havn. Vi er pt fem ambitiøse og ansvarlige medarbejdere, som alle med stor faglig stolthed sætter en ære i at levere et solidt stykke arbejde. Vi sigter på at tilfredsstille vores kunder og bygge langvarige positive forhold baseret på moral, integritet og gensidig gevinst.

POSITIVT SAMARBEJDE MED DIG I FOKUS

Før vi igangsætter samarbejdet, tager vi altid et møde med dig, hvor vi hører om din forretning og dens fremtidige behov. Hos os vil du finde en samarbejdspartner, som ikke kun vedligeholder din online tilstedeværelse, men også som altid står til rådighed for at drøfte dine forretningsudfordringer og hvordan de kan omdannes til muligheder. Vi betragter din succes også som vores egen, især når den er skabt i samspil med os, hvor vi alle kan forbedre vores kompetencer.

VI STØTTER

RED ORANGUTANGEN

”Red Orangutangen” tror på, at orangutanger skal have en plads i naturen - også i fremtiden. Men Borneos regnskov forsvinder, og den vilde orangutang er truet af udryddelse. Med hjælp fra dedikerede bidragsydere har ”Red Orangutangen” arbejdet for at sikre den vilde orangutangs overlevelse og bremse rydningen af dens regnskovshjem.

Hos Webstyr har vi adopteret et baby-orangutan for 2018.

TABLETOCHKI

”Tabletochki” er en international velgørenhedsfond, som hjælper og beskytter børn med kræft i Ukraine. I løbet af fem år har fonden sendt flere end 25 børn til behandling i udlandet, givet medicin til 6000 unge patienter og opnået sikre blodtransfusioner.

Hos Webstyr har vi doneret midler til at købe to kræftmedicin til to børn.