MOBILVENLIG HJEMMESIDE MED PROFESSIONELT OG ELEGANT DESIGN

Vi bygger en hjemmeside eller en webshop til dig, som nemt kan tilgås fra alle typer enheder – både computere, tablets og mobiltelefoner. Når vi designer, lytter vi til dig og dine behov og tilbyder samtidig en kompetent og professionel rådgivning, der sikrer en elegant løsning. Vi bestræber os altid på at skabe et resultat, som adskiller dig positivt fra dine konkurrenter.

SEO-VENLIG HJEMMESIDE, SOM VISES HØJT I GOOGLE

Vi sørger for at SEO-grundlaget - dvs at hjemmesiden er optimeret i forhold til søgemaskiner - er på plads allerede under opbygningen af din hjemmeside. En hurtig og stabil platform, gennemtænkt indhold, navigation og diverse tekniske indstillinger er nemlig væsentlige for éns succes i Google. Vi sørger for, at disse ting er på plads. Derfor behøver du ikke betale for SEO-optimering af din hjemmeside, når det er os, der har lavet den.

HURTIG OG EFFEKTIV PROCES, HVOR VI VÆGTER DIG OG DIN TID

Vi skræddersyr hvert enkelt forløb og har fokus på den optimale koordination og kommunikation mellem de forskellige parter. Det sikrer en effektiv proces, hvor din hjemmeside bliver færdig til tiden. Vi begynder altid samarbejdet med en dialog om dine behov og et uformelt møde for at lære hinanden at kende, hvorefter vi kan indgå et samarbejde. Vi leverer hurtigt og arbejder selvstændigt.

INGEN BINDING; MEN SAMARBEJDE BASERET PÅ ÆRLIG OG ÅBEN DIALOG

Vi ønsker at fungere som din stabile og pålidelige samarbejdspartner, som løbende hjælper dig med at vedligeholde og videreudvikle din webløsning. Vi binder dig ikke med endeløse abonnementer, men tror på, at vi ved fortsat at tilføre din virksomhed værdi og udvikling vil være dit foretrukne valg. Derfor kan man også maksimalt købe 12 måneders webhotel og support hos os ad gangen.