MOBILVENLIG HJEMMESIDE MED PROFESSIONELT OG ELEGANT DESIGN

Vi bygger en hjemmeside eller en webshop til dig, som nemt kan tilgås fra alle typer enheder - bl.a. computere, tablets og mobiltelefoner. Når vi designer, lytter vi til dig og dine behov, og vi bestræber os efter at bygge en løsning, som skiller dig ud fra dine konkurrenter.

SEO-VENLIG HJEMMESIDE, SOM VISES HØJT I GOOGLE

En hurtig og stabil platform, gennemtænkt indhold og navigation og flere andre tekniske indstillinger er væsentlige for éns succes i Google. Vi sørger for hele SEO-grundlaget allerede fra starten, så du ikke behøver at betale igen for SEO-optimering af din hjemmeside, efter den er klar.

HURTIG OG EFFEKTIV PROCES, HVOR VI VÆGTER DIG OG DIN TID

Vi bygger din hjemmeside hurtigt igennem en proces, som vi har skræddersyet for at sikre optimal koordination og kommunikation mellem partnerne. Vi starter med en dialog omkring dine behov og vi tager altid et uformelt møde for at lære hinanden at kende, hvorefter vi kan indgå et samarbejde. Vi leverer hurtigt og arbejder selvstændigt.

INGEN BINDING; MEN SAMARBEJDE BASERET PÅ ÆRLIG OG ÅBEN DIALOG

Vi ønsker at fungere som din stabile og pålidelige samarbejdspartner, som løbende hjælper dig med at vedligeholde og videreudvikle din online tilstedeværelse. Vi vælger at kæmpe for at bibeholde dig med værdi og åben og løbende kommunikation frem for bindingsperioder - derfor kan man maksimalt købe 12 måneders webhotel og support hos os.