Egen WordPress Hjemmeside – Dansk Video Guide i 2017!

 • juli 31, 2017
3 min
læsning
3 min

I denne video guide viser vi hvordan du kan lave din egen WordPress hjemmeside helt fra bunden! Vi bruger en gratis template, og laver i løbet af en time forsiden af en moderne hjemmeside til 2017, som er også mobilvenlig og tilpasses på mobiltelefoner og tablets.

Har du brug for hjælp med at opsætte din hjemmeside, kan du læse mere om vores WordPress webhotel eller vores Hjemmeside services.

Skal jeg have kendskab til programmering eller WordPress for at følge denne vejledning?

Du behøver bestemt ikke have kendskab til programmering. Det vil være lidt nemmere for dig for at følge videoen, hvis du kender lidt til WordPress, men det er ikke nødvendigt – vi viser det hele fra A til Z i vores video. Det eneste du skal have, er et domæne navn og en hosting konto – og har du spørgsmål vedr. dette, er du velkommen til at give os en besked på e-mail.

Nyttige oplysninger, når du skal lave din hjemmeside fra video vejledningen

Link til WordPress temaet finder du her: https://wordpress.org/themes/total/

Link til Demo-siden af temaet og til siden, som vi kommer til at udvikle i løbet af videoen, finder du her: http://demo.hashthemes.com/total/

Gratis billeder, som du kan bruge til din egen hjemmeside, kan du finde i Pixabay.com.

For at lave e-mail links, brug følgende kode: <a href=”mailto:[email protected]”> *her indsætter du navnet af linket – kan være “[email protected]” eller noget andet* </a>

For at lave telefon links, brug følgende kode: <a href=”tel:+4512345678″>+45 12 34 56 78</a>, hvor efter “tel:” følger dit fulde telefonnummer uden mellemrum, og efter det kommer linkets navn lige som ovenfor – som du bestemmer hvordan det vil hedde.

Hjemmesidens One-Page Menu Sektioner:

Du kan lave en almindelig menu, hvis du vil. Men hvis du vil bruge one-page funktionaliteten, hvor man trykker på et menu punkt og blive viderestillet med en animation til en sektion på den samme side, skal du bruge følgende menu sektioner:

 1. Slider Section – #ht-home-slider-section
 2. About Us Section – #ht-about-us-section
 3. Featured Post Section – #ht-featured-post-section
 4. Portfolio Section – #ht-portfolio-section
 5. Service Section – #ht-service-post-section
 6. Team Section – #ht-team-section
 7. Counter Section – #ht-counter-section
 8. Testimonial Section – #ht-testimonial-section
 9. Blog Section – #ht-blog-section
 10. Client Logo Section – #ht-logo-section
 11. Call to Action Section – #ht-cta-section

Du bestemmer selv, om du vil bruge et bestemt menupunkt eller ej. Menupunkternes rækkefølge repræsenterer blot forskellige steder på forsiden, som de enkelte menupunkter henviser til. Du bestemmer også hvilket indhold der vil være i menupunktet, selvom det hedder f.eks. “#service-post-section”.

For at bruge menupunkterne, skal du fjerne den sidste skråstreg i din hjemmesides link, f.eks:

http://hjemmeside.dk/ -> fjern den sidste skråstrege, og sæt ovenstående menupunkt sammen med nummertegnet -> http://hjemmeside.dk#ht-team-section

Andre værdifulde resurser til din WordPress hjemmeside

Har du brug for hjælp med dit WordPress eller WooCommerce Projekt?

Vi hjælper dig gerne med at opsætte din WordPress & WooCommerce hjemmeside eller webshop. Du kan altid skrive til os på [email protected] eller ringe til +45 81 90 76 47. Alternativt kan du klikke på knappen forneden og udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig for at drøfte dine behov på en uformel snak.

KOM I GANG
 • Petar har arbejdet med WordPress og Søgemaskineoptimering (SEO) i over 10 år. Han startede Webstyr for at hjælpe andre små og mellemstore virksomheder med at vokse, og at forstærke deres digital tilstedeværelse. Du er velkommen til at skrive til ham på [email protected], hvis du har spørgsmål om hans artikler - han er altid flink til at svare.

Følg os på de sociale medier